Om Oss

Linda och Anders Doverskog heter vi som sedan maj 2015 äger och driver Lövåsgårdens Fjällhotell. Hotellet, med anor från -40 talet, är beläget vid fjällfoten på 804 m.ö.h. ca 12 km. söder om Grövelsjön i Norra Dalarna. Läget bjuder på en fantastisk natur alldeles utanför hotellentrén där alla förutsättningar finns för en rofylld och sinnesrik vistelse.

Sommar och höst bjuder på fantastiska möjligheter till vandring, löpning eller cykling. Här finns också fina fiskevatten för dig som vill uppleva att få en öring på kroken. Vintern erbjuder preparerade skidspår eller härliga fjällvidder för dig som önskar en utflykt med turskidorna. På hotellet så bor du bekvämt med helpension, eller i eget självhushåll på gården.

Vår ambition och målsättning är att skapa ett hemtrevligt och trivsamt hotell där kvalitén på vårt utbud går hand i hand med en skön och rofylld atmosfär. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och tillsammans med dem så bygger vi vår värdegrund. Detta tillsammans, tror vi lägger grunden för en trivsam och upplevelserik vistelse för dig som gäst!

Varmt välkomna hem till oss på Lövåsgården önskar Linda och Anders med personal!

 


 

Jobba hos oss!

Välkommen med din ansökan till VINTERSÄSONGEN 2018/2019!

Lövåsgårdens Fjällhotell utvecklas i positiv riktning och antalet gäster som söker sig till oss ökar för varje säsong. I och med detta så söker vi nu dig som vill jobba och utvecklas inom turistnäringen, tillsammans med oss här på Lövåsgården! Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete i en fantastisk miljö, 804 m.ö.h. Vi söker nu medarbetare till vår frukost / lunchservering samt middagsservering, vintersäsongen 2018/19. Du kan söka som säsongsarbetare eller som boende på orten / regionen. Vår säsong sträcker sig från 21/12 2018 t.o.m. 23/4 2019.

Vi tror att du är en serviceinriktad och lyhörd person som tycker om att sätta gästen i centrum och finner glädje i att jobba med ett team av kollegor.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och inställning. Tidigare erfarenhet av yrket är inget krav, men meriterande.

Frågor kring tjänsten eller ansökan ställs till, Anders Doverskog
anders@lovasgarden.se eller tel 070-5292747

Varmt välkommen med din ansökan!