Meny Vintern 2018

Lövåsgårdens Värdshusmeny

Serveras varje kväll 19.00. Välkommen att boka bord på  0253-29029 eller bokning@lovasgarden.se
Lördag – torsdag 395:- / person .  Fredag 450:- / person
Barnmeny med varmrätt och dessert, 125:- .  Trerätters värdshusmeny 255:- (t.o.m. 14 år ) 

Måndag 

Gravad rödingfilé på bakad sötpotatis med honungs-senapsås

Biffrad med grönpepparsås, rostad potatis och primörgrönsaker

Blåbärsparfait  med blåbärscoulis och citronkaka

Tisdag 

Gravad lammfilé med getostkaka och ruccola

Ugnsbakad lax med dillsås, bladspenat och potatis

Apelsinfromage med krokant

Onsdag 

Tatar från gravad lax med grön sparris

Kyckling mediterranean (paprika, aubergin, zucchini ) med bulgur

Jämtlands-ostkaka med sylt och vispad grädde

Torsdag 

Rostbiff på mandelpotatismos med ruccola

Torsk med broccoli-mandelkakor, rödvinssås och potatis

Hallon-mascarponekräm på mandelmaräng

Fredag 

Rökt torsk, blomkålscrème och grillad grönkål

Renfilé från Idre med potatiskakor och rostade rödbetor

Chokladpannacotta med kokosflarn

Lördag 

Västerbottenpaj med kantarell och souvas

Rödingfilé på palsternackspuré och grönsaker

Vaniljglass med varma hjortron

Söndag 

Jordärtskockspannacotta med kräftsallad

Älgfärslimpa, lingonsås och rotfruktsgratäng

Créme brûlée med frukt och bär

Välkomna till bords önskar Linda & Anders med personal!