VINTER PÅ LÖVÅSGÅRDEN

SOMMAR PÅ LÖVÅSGÅRDEN

HÖST PÅ LÖVÅSGÅRDEN

Lövåsgården vinter & sommar 2021/2022

Tiden går fort och vintern står nu för dörren här på fjället.  Grövelsjöfjällen bjuder på fantastiska naturupplevelser, såväl vinter som sommar & höst. Turlederna och skidspåren startar från gårdsplanen vilket gör att du snabbt är uppe på fjället. Hotellet ligger på 804 m.ö.h. vilket ger dig en fjällkänsla, så fort du kommer till oss! Här finns stora orörda områden att upptäcka, vidsträckta fjällhedar där vyerna växlar ständigt och nypistade skidspår som startar utanför hotellentrén. Varje månad bjuder på sin säregna skönhet. December till februari, midvinter, som erbjuder fantastiska skidspår genom terräng med snötyngda granar och gnistrande myrar. Mars till april, vårvintern. Här kommer ljuset och värmen. Kanske den bästa tiden för turen på fjället där matsäcken smakar extra bra, sittandes i en snögrotta och bara njuta av utsikten och det härliga ljuset som växlar över fjällhedarna. Juni till augusti. Sommaren är äntligen här med sina ljusa kvällar, sprudlande grönska och möjlighet till fantastiska naturupplevelser. En bonus kan vi erbjuda i augusti då hjortronen finns att hitta i myrkanterna. Grövelsjöfjällen erbjuder en stor variation på vandringsleder och utflyktsmål. September & oktober bjuder kanske på årets vackraste miljö. En härlig tid för vandring då fjällhedarna lyser i alla dess färger och luften är hög och frisk. 

Hoppas att vi har fångat ditt intresse så att vi får se er här hos oss, som våra gäster, den årstid som passar er bäst!

Du bor bekvämt på hotellet med helpension. Du startar dagen med en god frukostbuffé. Under sommar/höst packar du sedan ditt egna lunchpaket från frukostbordet och avslutar dagen med en tre rätters middag. På vintern så kan du äta din lunch på hotellet, om du så önskar, då vi dukar fram soppa & våffelbuffé.  Efter en dag på fjället så kan det vara skönt med ett avslappnande bad. Här hittar du vår badtunna under öppen himmel samt herr & dambastu inne. Annars kan vi också rekommendera en god bok framför brasan, nere i gillestugan, inte alls så dumt…

Hela vinter & sommar/höst säsongen är öppen för bokning online. Vill du ha en personlig kontakt med oss, inför din bokning, så är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post, enligt nedan.

 

Varmt välkomna till oss på Lövåsgården och Grövelsjöfjällen, 2021 / 2022!

Boka här!