Sommar & Höst 2022

Nu är det dags att boka upp för några sköna dagar på fjället under sommar / höst! Sommaren är en härlig tid på fjället med sina långa dagar och ljusa nätter, för att inte tala om den sprudlande grönskan och möjligheten till fantastiska naturupplevelser. En bonus kan vi erbjuda på sensommaren då hjortronen går att finna i myrkanterna. Grövelsjöfjällen erbjuder en stor variation på vandringsleder och utflyktsmål. September & oktober kanske bjuder på årets vackraste miljö. En härlig tid för vandring då fjällhedarna lyser i alla dess färger och luften är hög och frisk. För dig som är fiskeintresserad så finns det mycket spännande vatten att utforska.

 

Hoppas att vi har fångat ditt intresse för denna årstiden!

 

Du bor bekvämt på hotellet med helpension. Du startar dagen med en god frukostbuffé. Under sommar/höstsäsongen packar du sedan ditt egna lunchpaket från frukostbordet och avslutar dagen med en tre rätters middag. Efter en dag på fjället så kan det vara skönt med ett avslappnande bad. Här hittar du vår badtunna ute på trädäcket, under bar himmel, samt herr & dambastu inne. Annars kan vi också rekommendera en god bok framför brasan, nere i gillestugan. Inte alls dumt…

Hela sommar/höstsäsongen är öppen för bokning online. Vill du ha en personlig kontakt med oss, inför din bokning, så är du välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post enligt nedan.

 

Varmt välkommna till oss på Lövåsgården, Sommar & Höst 2022!

Boka här!