Bröllop i fjällen

Bröllop till fjälls

Att gifta sig till fjälls är en alldeles speciell upplevelse, både för er som brudpar som för era gäster. På Lövåsgården har vi erfarenhet av att arrangera många olika typer av bröllop – utomhus eller inomhus, kyrkligt eller borgerligt.

___

”För oss som ville ha vigseln utomhus passade det perfekt! En jättevacker plats med vidunderlig utsikt, och en vigselförrättare som fångade stämningen precis. Att sedan sätta sig till bords, där det dekorerats med fjällets blommor, och njuta av en helt fantastisk middag – nästan så vi vill gifta oss igen!”
– Anders & Layla, september 2014

”Vi ville gifta oss utomhus, på vintern, och vara på ett ställe som både kändes gemytligt och hade gott om aktiviteter för våra gäster – i alla åldrar. Maten var också viktig, vi ville ha något speciellt som alla skulle minnas, och renentrecôten med messmörsås glömmer man inte i första taget! Personalen var väldigt flexibel och hjälpsam, dom är vana och allt flyter på bra, men samtidigt med en personlig touch som passade oss.”
– Sarah & Mårten, mars 2013

”Vi valde Lövåsgården för att kunna samla hela släkten, det var jätteskönt att ha tillgång till puben så att alla kunde umgås. Vi gifte oss i Storsäterns Kapell, en helt fantastisk och speciell byggnad! Vi fick hjälp med allt från kontaktuppgifter till kyrkan till hjälp att välja avec som avslutning på middagen.”
– Linda och Roger, maj 2012

”Vi gifte oss redan 1986 och valde Lövåsgården för vårt silverbröllop. För oss var placeringen av borden och dukningen en viktig del och vi diskuterade detta tidigt med den som ansvarade. Det blev precis som vi sett det framför oss, och personalen var väldigt skicklig i att samarbeta med toastmastern och hålla körschemat utan att det kändes stelt och opersonligt.”
– Maj & Kenneth, juli 2011