Här hittar ni vår Värdshusmeny
Värdshusmeny
Värdshusmeny på Lövåsgårdens Fjällhotell - Öppet från 22 december.
Serveras från kl 19.00. Välkommen att boka bord på 0253-29029 eller bokning@lovasgarden.se
För de mindre barnen, t.o.m. 12 år så anpassar vi meny efter ålder och önskemål. Fråga när ni bokar!
Vänligen meddela oss vid bokning av boende/bord om eventuella önskemål från barn eller vegetariska alternativ. Vi ordnar naturligtvis det.
Restaurangens öppettider 22/12 - 5/1 samt 23/1 till 20/4.
Priser:
Måndag, tisdag och torsdag 595 kr.
Onsdag och söndag 650 kr.
Fredag och lördag 695 kr.
Måndagar (595 kr)
Tatar på rödbetsgravad lax med pepparotscremé, syrad gurka och forellrom
Viltskavsgryta med potatispuré och lingon
Saffranskladdkaka med lemoncurd och philadelphiacréme
Tisdagar (595 kr)
Jordärtskockssoppa med krutonger på surdeg
Porchetta med bakade rotfrukter och sky på sherry
Cremé Katalana
Onsdagar (650 kr)
Rödbetstatar med chevrécremé, pinjenötter och honung
Halstrad röding med smashad potatis, vitvinssås och bakad morot
Blåbärspannacotta med rostad vit choklad
Torsdagar (595 kr)
Rökt röding med citron och dillmajonäs, rostad kavring och picklad fänkål
Boeuf bourguignon med potatispuré
Mjölkchokladmoussé med hallonkompott och havreflarn
Fredagar (695 kr)
Hummersoppa med krutonger på surdegsbröd, räkor och dillojla
Helstekt oxfilé med potatiskaka, madeirasås, bakade tomater och rostad rotselleripuré
Varma hjortron från Älvdalen med vaniljglass
Lördagar (695 kr)
Halstrad pilgrimsmussla med blomkålspuré, brynt sojasmör och forellrom
Bakad torsk med brynt smör, pepparrot, ägg och pressad potatis
Mandelkaka på brynt smör med blåbärskompott och citronsorbet
Söndagar (650 kr)
Lågtempurerat hjortinnanlår med sojamajonäs, picklade kantareller och friterad palsternacka
Vilt Wallenbergare med stekt potatis, lingon, skirat smör och gröna ärtor
Äppelpaj med vaniljgrädde
Mindre justeringar av menyn kan förekomma!
Ni når oss på tel 0253-290 29 alt. bokning@lovasgarden.se