Lövåsgårdens förhållningssätt kring Coronaviruset, Sommar / Höst 2021

Vi kommer under sommar / höst att följa Regeringen och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer för att begränsa smittspridning så att alla våra gäster skall känna sig säkra och bekväma. Nedan så listar vi några exempel som vi lägger stort fokus kring. Kan komma att förändras / kompletteras om nya råd och rekommendationer blir aktuella

  • Vi kommer under säsongen, utifrån de direktiv som råder, att anpassa antalet gäster så att säkerhetsavstånden i vår restaurang kan säkerställas. Detta innebär i praktiken att alla bord håller avstånd från varandra och att vi inte blandar gäster från olika sällskap. Vi dukar restaurangbord på tre plan för att på så sätt säkerställa avstånd och få alla våra gäster att känna sig bekväma.
  • Middag serveras vid bordet på tallrik. Utifrån nulägets direktiv så serveras frukost på buffé. Här kommer vi att säkerställa så att ingen köbildning skapas. Vid hög beläggning så har vi två frukosttider, för att på så sätt undvika köbildning och trängsel. Ett upplägg som fungerat mycket bra under vintersäsongen 20/21. Under sommar/höst så intas lunch via lunchpaket, som packas från frukostbordet och äts ute.
  • Relax med badtunna och bastu. Relaxen bokas samma dag i receptionen. Målsättningen är att vi ska försöka tillgodose allas önskemål, vilket naturligtvis kan vara problematiskt. Vi hoppas att ni har överseende med detta, under rådande omständigheter. Relaxen håller öppet mellan kl. 10-18.00 för våra hotellgäster. Här bokar man en tid i receptionen, 45 min. per sällskap. Detta för att undvika trängsel / kontakt. 
  • Förutom ordinarie god städning så kommer vi att förstärka med desinfektion/rengöring av kontaktytor såsom kranar, handtag och andra liknande ytor.
  • Om du som gäst känner av symptom, vid vistelse hos oss, så meddelar ni detta direkt till vår reception. I samråd med 1177 så kan vi då besluta kring ev. åtgärder. Om behovet finns så ordnar vi naturligtvis mat på bricka till ert rum. Grundregeln är att man inte lämnar sitt rum vid symptom.
  • Våra ordinarie avbokningsregler gäller. Notera vårt egna avbeställningsskydd som kan beställas vid bokning, vilket stärker dina möjligheter till avgiftsfri avbokning. Som vanligt så erbjuder vi presentkort / tillgodo för dig som tvingas avboka och flytta fram din vistelse.
  • Våra medarbetare är väl införstådda med ovanstående direktiv där vi har en tydlig policy vad gäller hygien i form av tvätt/spritning av händer, hålla avstånd samt det faktum att man stannar hemma vid minsta symptom.

Vi hoppas och tror att ni ska kunna känna er trygga hos oss och därigenom få den upplevelse ni förväntar er av Lövåsgården och Grövelsjöfjällen. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post om ni har några övriga frågor!

Varmt välkomna!