Lövåsgårdens förhållningssätt kring Coronaviruset.

Lövåsgårdens Fjällhotell kommer att öppna enligt plan den 25 juni. Vi kommer under sommar & höst att följa Regeringen och Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer för att begränsa smittspridning så att alla våra gäster skall känna sig säkra och bekväma. Nedan så listar vi några exempel som vi lägger stort fokus kring. Kan komma att förändras / kompletteras om nya råd och rekommendationer blir aktuella

  • Vi kommer under säsongen, utifrån de direktiv som råder, att anpassa antalet gäster så att säkerhetsavstånden i vår restaurang kan säkerställas. Detta innebär i praktiken att alla bord håller avstånd från varandra och att vi inte blandar gäster från olika sällskap.
  • Middag och lunch serveras vid bordet på tallrik. Utifrån nulägets direktiv så serveras frukost på buffé. Här kommer vi att säkerställa så att ingen köbildning skapas. Skulle behov uppstå så kommer vi att förlänga frukosttiden så att vi kan dela upp frukosten i olika tidsintervall, för att på så sätt minimera köbildning och kunna hålla rekommenderade avstånd.
  • Relax med badtunna och bastu. Vi kommer även här att dela in öppettiden i tidsintervall så att alla känner sig bekväma och kan hålla behöriga avstånd.
  • Förutom ordinarie god städning så kommer vi att förstärka med desinfektion/rengöring av kontaktytor såsom kranar, handtag och andra liknande ytor.
  • Om du som gäst känner av symptom, vid vistelse hos oss, så meddelar ni detta direkt till vår reception. I samråd med 1177 så kan vi då besluta kring ev. åtgärder. Om behovet finns så ordnar vi naturligtvis mat på bricka till ert rum.
  • Våra ordinarie avbokningsregler gäller. Notera vårt egna avbeställningsskydd som kan beställas vid bokning, vilket stärker dina möjligheter till avgiftsfri avbokning. Som vanligt så erbjuder vi presentkort / tillgodo för dig som tvingas avboka och flytta fram din vistelse.
  • Våra medarbetare är väl införstådda med ovanstående direktiv där vi har en tydlig policy vad gäller hygien i form av tvätt/spritning av händer, hålla avstånd samt det faktum att man stannar hemma vid minsta symptom.

Vi hoppas och tror att ni ska kunna känna er trygga hos oss och därigenom få den upplevelse ni förväntar er av Lövåsgården. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post om ni har några övriga frågor!

Varmt välkomna!