Om Oss

Linda och Anders Doverskog heter vi som sedan maj 2015 äger och driver Lövåsgårdens Fjällhotell. Hotellet, med anor från -40 talet, är beläget vid fjällfoten på 804 m.ö.h. ca 12 km. söder om Grövelsjön i Norra Dalarna. Läget bjuder på en fantastisk natur alldeles utanför hotellentrén där alla förutsättningar finns för en rofylld och sinnesrik vistelse.

Sommar och höst bjuder på fantastiska möjligheter till vandring, löpning eller cykling. Här finns också fina fiskevatten för dig som vill uppleva att få en öring på kroken. Vintern erbjuder preparerade skidspår eller härliga fjällvidder för dig som önskar en utflykt med turskidorna. På hotellet så bor du bekvämt med helpension, eller i eget självhushåll på gården.

Vår ambition och målsättning är att skapa ett hemtrevligt och trivsamt hotell där kvalitén på vårt utbud går hand i hand med en skön och rofylld atmosfär. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och tillsammans med dem så bygger vi vår värdegrund. Detta tillsammans, tror vi lägger grunden för en trivsam och upplevelserik vistelse för dig som gäst!

Varmt välkomna hem till oss på Lövåsgården önskar Linda och Anders med personal!

 


 

Jobba hos oss, vinter 20/21!

Serveringspersonal, middagsservering

Vi söker medarbetare för vår middagsservering.  En merit är om du jobbar i branschen idag, men absolut inget krav, då vi utbildar dig på plats. Vi tror att du är en serviceinriktad och lyhörd person som tycker om att sätta gästen i centrum och finner glädje i att jobba med ett team av kollegor. Har du sedan ett intresse av friluftslivet och närheten till fjäll/natur, så tror vi att detta jobbet kommer att passa dig perfekt! Möjlighet till boende finns i närområdet.

Låter det spännande? Ring eller maila undertecknad så berättar vi mer om vad detta innebär!

Frågor kring tjänsterna eller ansökan ställs till, Anders Doverskog
anders@lovasgarden.se eller tel 0253-29029

Varmt välkommen med din ansökan!