Njutbart från Lövåsgårdens kök

Njutbart från Lövåsgårdens kök!

På kvällen dukas det upp för vår uppskattade trerätters värdshusmiddag i vår hemtrevliga restaurang, med utsikt över myr och de norska fjällen i väster. Vi eftersträvar alltid att jobba med kvalitativa råvaror, lokala i den mån det går. Hemlagat och smakrikt är vårt motto, där ni som våra gäster alltid ska känna er mätta och belåtna då ni lämnar bordet. Äter ni hellre vegetariskt eller vegansk mat så har vi naturligtvis alternativ för detta. Måste dock förbokas. Till maten har du möjlighet att njuta av ett gott vin från vår vinkällare, noga utvalda för att passa husets olika menyer. Här finns naturligtvis även alkoholfria alternativ att välja emellan.

Under pågående Coronapandemi så har vi restaurangbord på tre plan, för allas bekvämlighet och säkerhet. Förutom ordinarie restaurang så är det även dukat en trappa upp, i Björnrummet, samt en trappa ner i gillestugan. I och med det så kan vi erbjuda regelrätta avstånd mellan borden så att alla gäster kan koppla av och känna sig bekväma.

Är du inte gäst på hotellet ber vi dig kontakta oss och boka bord innan kl. 13.00 samma dag som bokningen avser. Ni når oss på tel 0253-29029 alt. bokning@lovasgarden.se

Välkomna till bords!